#52 Halálos hűtlenség

J. D. Robb legújabb regényében egy végzetessé fajuló szerelmi veszekedés mögül nagyobb és rémisztőbb indítékok derengenek fel…

A West Village-i műteremben elkövetett gyilkosság klasszikus féltékenységi drámának tűnik: két borospohár az ágy mellett, szól a zene és Ariel Byrd fiatal szobrász betört fejjel, holtan hever a padlón. Ám amikor Eve Dallas hadnagy kihallgatja a gyilkosságot bejelentő gazdag East Side-i nőt, a részletek nem állnak össze. Gwen Huffman vagyonos, elegáns, jóképű vőlegényére támaszkodva zokog a holttest megtalálását követő sokkban – de miért várt egy órát a bejelentéssel? Miért hazudik több apróságban is?

Miközben Eve és csapata nyomozni kezd Gwen, a múltja és a környezete után, rájönnek, hogy a hazugságok nem csak a gyilkost próbálják leplezni. Szobrászként kell lefejteniük a megtévesztések rétegeit, hogy megtalálják az alattuk rejlő igazságot – és hamarosan az FBI-jal együtt lépnek akcióba egy hátborzongató, fanatikus szekta és egy döbbenetes bűnszervezet ellen.

Könyvadatok:
Eredeti címe: Faithless in Death
Magyar címe: Halálos hűtlenség
Megjelenés: 2021. február 4.
Magyar megjelenés: 2021. november 18.
Oldalszám: ?

Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin