#57 Halálos megtorlás

J. D. Robb lebilincselő új regényében Eve Dallas hadnagy egy nyugalmazott kolléga gyanús halálának az ügyében nyomoz
Eve Dallas hadnagy épp rég megérdemelt nyaralásáról tér haza, amikor egy halálesethez riasztják. Az áldozat Martin Greenleaf, a Belső Nyomozati Ügyosztály nyugalmazott századosa. Az eset első pillantásra öngyilkosságnak tűnik, de Eve kétségei egyre szaporodnak, ahogy megvizsgálja a helyszínt.

Egy nyitva maradt ablak, egy szerető feleség és család, egy túl tökéletes búcsúlevél – Eve ösztönei azt súgják, gyilkosság történt. Végül is Greenleaf sok mocskos zsarut juttatott rács mögé negyvenhét éves szolgálata alatt. Nagyon is lehetséges, hogy megtorlás történt – és Eve addig nem nyugszik, amíg le nem zárja az ügyet.

Könyvadatok:

Eredeti címe: Payback in Death
Magyar címe: Halálos megtorlás
Megjelenés: 2023. szeptember 5.
Magyar megjelenés: 2024. május 28.
Oldalszám: ?


Lt. Eve Dallas is just home from a long overdue vacation when she responds to a call of an unattended death. The victim is Martin Greenleaf, retired Internal Affairs Captain. At first glance, the scene appears to be suicide, but the closer Eve examines the body, the more suspicious she becomes.

An unlocked open window, a loving wife and family, a too-perfect suicide note—Eve's gut says it's a homicide. After all, Greenleaf put a lot of dirty cops away during his forty-seven years in Internal Affairs. It could very well be payback—and she will not rest until the case is closed.
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin