#56 Halálos ráadás

Egy csillogó partin meggyilkolnak egy népszerű színészt. Eve Dallas talán még soha nem nyomozott ennyire erős reflektorfényben. Vagy ennyire halálosban…
Eliza Lane és Brant Fitzhugh, a híres házaspár, akik egyaránt meghódították Hollywoodot és a Broadwayt, ragyogó fogadást adnak, tele A listás sztárokkal. Idővel Eve Dallas is megérkezik – csakhogy egyáltalán nem vendégként. Miután Fitzhugh köszöntőre emelte a poharát, ciánmérgezés jeleit mutatva holtan zuhant a padlóra, a rendőrség érkezése pedig véget vetett a szórakozásnak.

A jelek szerint nem az a fajta sztár volt, aki halmozta az ellenségeit. Mindenki szerette – még az özvegye is. Mivel a halálát okozó pezsgőkoktélt eredetileg Elizának szánta, talán a felesége volt az igazi célpont, akivel kapcsolatban képbe került egy nemrég elbocsátott asszisztens, egy megkeseredett rivális, továbbá egy megszállott rajongó. Eve dolga rájönni, hogy a számos meghívott, valamint a személyzet és a felszolgálók között ki követte el a gyilkosságot a tömeg kellős közepén – és mi volt az igazi indítéka.

Minthogy Eve nem kedveli a reflektorfényt, aggasztja az eset körüli médiacirkusz. Nem akar mást, mint rájönni, ki az, aki valóban ártatlan, és ki, aki csupán eljátssza az ártatlanságát…

Könyvadatok:
Eredeti címe: Encore in Death
Magyar címe: Halálos ráadás
Megjelenés: 2023. február 7.
Magyar megjelenés: ?
Oldalszám: ?

 

The homicide cop with a passion for justice returns in the captivating crime thriller series by the #1 New York Times bestselling author.

It was a glittering event full of A-listers, hosted by Eliza Lane and Brant Fitzhugh, a celebrity couple who’d conquered both Hollywood and Broadway. And now Eve Dallas has made her entrance—but not as a guest. After raising a toast, Fitzhugh fell to the floor and died, with physical symptoms pointing to cyanide, and the police have crashed the party.

From all accounts, he wasn’t the kind of star who made enemies. Everyone loved him—even his ex-wife. And since the champagne cocktail that killed him was originally intended for Eliza, it’s possible she was the real target, with a recently fired assistant, a bitter rival, and an obsessed fan in the picture. With so many attendees, staff, and servers, Eve has her work cut out determining who committed murder in the middle of the crowd—and what was their motivation. As one who’s not fond of the spotlight herself, she dreads the media circus surrounding a case like this. All she wants is to figure out who’s truly innocent, and who’s only acting that way…
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin