#1 Meztelenül a halálba

A nem túl távoli jövőben a technológia uralja a világot, de Eve Dallas New York-i nyomozó szívét még mindig egyetlen dolog vezérli: a szenvedély…

Eve Dallas, a New York-i rendőrség hadnagya egy könyörtelen gyilkos után nyomoz. Tíz év tapasztalatával a háta mögött tudja, hogy ha túl akarja élni, csak az ösztöneiben bízhat. Minden figyelmeztetés ellenére belehabarodik Roarke-ba, egy ír milliárdosba – aki egyben gyanúsított is abban az ügyben, amiben Eve nyomoz. De a szenvedélynek és a csábításnak sajátosak a törvényei. Eve annak a férfinak a karjai között találja magát, akiről semmit sem tud – kivéve azt, hogy mindennél fontosabb számára a közelsége.

Könyvadatok:
Eredeti címe: Naked in Death (In Death series #1)
Magyar címe: Meztelenül a halálba
Megjelenés: 1995
Magyar megjelenés: 2001. június 25.

Második magyar kiadás: 2019. október 17.
Oldalszám: 384

Idézetek:

A múlt csak a kezdet - William Shakespeare 
Az erőszak éppoly amerikai, mint a cseresznyés pite - Rap (Hubert Gerold) Brown

Szereplőlista:
Eve Dallas, Roarke, Ryan Feeney, Mavis Freestone, Nadine Furst, Charlotte Mira, Summerset, Jack Whitney,
→ visszatérő szereplők: Caro Ewing, Galahad, Charles Monroe,
→ kisebb karakterek: Elizabeth Barrister, Gerald DeBlass, Richard DeBlass, Derrick Rockman, Edward Simpson,
→ egyéb karakterek: Banks tiszt, Samantha Bennett, Tony Bennett, Caruso, Georgie Castle, Anna DeBlass, Catherine DeBlass, Sharon DeBlass, Denise, Hetta Feinstein, Joseph Feinstein, Francoi, Hennessy, Darleen Howe, Mandy, Annie Monroe, Madeline Montmart, Prosky tiszt, Riley, Sebastian, Lola Starr, Justin Summit, Franklin Summit,





Reissue of the first book in J.D Robb's compelling 'In Death' series featuring Eve Dallas.
Crime and punishment is Lieutenant Eve Dallas's business. Murder her speciality. Named by the social worker who found her when she was a mere child roaming that city's streets, Eve Dallas is a New York police detective who lives for her job. In over ten years on the force, she's seen it all - and knows her survival depends on her instincts. But she's going against every warning telling her not to get involved with Roarke, a charismatic Irish billionaire - and a suspect in Eve's latest murder investigation.
But passion and seduction have rules of their own, and it's up to Eve to take a chance in the arms of a man she knows nothing about - except the addictive hunger of needing his touch.
Berkley Mass Market Paperback: 1995/07
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin