#44 Halálos visszhangok

Miközben Eve Dallas, a New York-i rendőrség hadnagya és férje, a multimilliárdos Roarke hazafelé tartanak, hirtelen egy zavart, meztelen és véres fiatal nő tántorog a kocsijuk elé. Roarke rátapos a fékre, Eve pedig akcióba lendül.

Daphne Strazzát azonnal kórházba viszik, a férjén, dr. Anthony Strazzán viszont már nem segíthetnek. A zseniális ortopéd sebész holtan fekszik kínosan rendezett városi háza hálószobájában. Három széfét feltörték és kifosztották. Daphne értékes szemtanú lehetne, de a rémülettől és a sokktól csak annyit tud újra és újra elismételni a tettesről, hogy „az ördög volt”.

Miközben kiderül, hogy dr. Strazza hideg, uralkodó és általában véve közutálatnak örvendő ember volt, ebben az esetben a bizonyítékok nem a feleségéhez vezetnek. Eve és csapata kénytelen belekezdeni a fárasztó rutinmunkába: kihallgatják a gyilkosság előtt rendezett vacsora minden vendégét, a felszolgálókat, a fellépőket, kétségbeesetten keresve a választ a legfontosabb kérdésekre:

Igazából hogy néz ki az ördög, és hol fog legközelebb lecsapni?

Könyvadatok:
Eredeti címe: Echoes in Death
Magyar címe: Halálos visszhangok
Megjelenés: 2017. február 7.
Magyar megjelenés: 2018. augusztus 6.
Oldalszám: 378

Idézetek: 

Óh kedves, a kürtök szava belehal az égbe, a tájba; de lelkeinek visszhangja mind nagyobb, s csak nő a muzsikája. Lord Alfred Tennyson
De télre inkább bús rege való.William Shakespeare
Szereplőlista: ...


Borítók:

After a party in New York, Lieutenant Eve Dallas rides home with her billionaire husband, Roarke, happy to be done with cocktails and small talk.
After another party, not far away, a woman retires to her bedroom with her husband―and walks into a brutal nightmare.
Their paths are about to collide…
When the young woman―dazed, naked, and bloody―wanders in front of their car, Roarke slams on the brakes just in time, and Eve, still in glittering gown and heels, springs into action. It’s been a long night for the tired homicide cop, and it’s far from over.
Daphne Strazza is rushed to the ER, but it’s too late for Dr. Anthony Strazza. A brilliant orthopedic surgeon, he now lies dead amid the wreckage of his obsessively organized town house, his three safes opened and emptied. Daphne would be a valuable witness, but in her terror and shock the only description of the perp she can offer is repeatedly calling him “the devil” . . .
While it emerges that Dr. Strazza was cold, controlling, and widely disliked―and that he treated Daphne like a trophy wife―this is one case where the evidence doesn’t point to the spouse as the first suspect. So Eve and her team must get started on the legwork, interviewing everyone from dinner-party guests to professional colleagues to caterers, in a desperate race to answer some crucial questions:
What does the devil look like? And where will he show up next?
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

ÚJ BORÍTÓVAL:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin