#49 Halálos Vendetta

Amikor a ragadozóból préda lesz.

Az Igazság Úrnőjének nevezi magát. Miután kiválaszt egy férfit áldozatul, magas szőkévé vagy telt vörössé változik, hogy a lehető legvonzóbb legyen célpontja számára, aki tehetetlenné válik, amikor a markába kerül.

Az első áldozat Nigel McEnroy, egy gazdag üzletember. A cége már peren kívül megegyezett két fiatal áldozattal – akik nem is tudják, hogy a férfi bűnei nem állnak meg a munkahelyi zaklatásnál. Az Igazság Úrnője azonban tudja, és egy megdöbbentően brutális éjszakán mindenért megfizettet vele.

Eve Dallas és a férje, Roarke feltárják McEnroy titkos életének részleteit. A férfi megrögzött szokása miatt, hogy megörökítse a bűneit, számos gyanúsított kerül a látóterükbe, de az Igazság Úrnőjének kilétére nem derít fényt. Az eset nehéz, és még jobban megnehezíti, hogy McEnroy özvegye dühvel, tagadással és fenyegetésekkel fogadja a nyomozást. Közben azonban az Igazság Úrnője fáradhatatlanul folytatja keresztes hadjáratát a férfiak ellen, és ha Eve nem tudja megállítani az önbíráskodót, akkor rengeteg vér fog folyni…

Könyvadatok:
Eredeti címe: Vendetta in Death
Magyar címe: Halálos Vendetta
Megjelenés: 2019. szeptember 3.
Magyar megjelenés: 2020. augusztus 6.
Oldalszám: ?


'If you're a crime fiction fan and haven't discovered them yet, welcome to the very best day of your life'
Heat

When a family man is tortured, killed and left in front of his family home for all the world to see, Eve Dallas knows she is on the hunt for a particularly dangerous killer.

But death uncovers secrets and the killer leaves a note revealing the victim to be far from the family man he appears. As Eve scrambles to find out what she can to link victim and killer, another body is found. Another man with a dark and murky past.

The race is on before the killer strikes again but Eve must wrestle with her demons and her conscience as she decides whether she really wants to protect men who probably deserve everything they get...
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Hamarosan:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin