#37 Halálos hálátlanság

Vérrel borított kezére nézett, majd a padlón növekvő tócsára, a falakat és a pultot pettyező cseppekre.
Egy igazi művész, gondolta. Talán meg kellene próbálkoznia a festészettel…
A gyilkosok hálaadáskor sem pihennek.
Eve Dallas, a NYPSD hadnagya és milliomos férje, Roarke a család és a barátaik inváziójára készül, miközben egy hálátlan fiú elhatározza, hogy nem hallgatja tovább a szülei örökös zsörtölődését – és véget vet az életüknek.
Jerald Reinhold hamarosan elkezd legázolni mindenkit, aki közé és a könnyű élet közé állt. Eve minden erejét latba vetve igyekszik megvédeni a lehetséges áldozatokat, de Jerald egy borzalmas lépéssel mindig előtte jár.
Miközben közeleg az ünnep, Eve kétségbeesetten próbál rájönni, ki lehet a következő Jerald hosszú listájáról, hogy megfékezze a gyilkos tombolást…

Könyvadatok:
Eredeti címe: Thankless in Death
Magyar címe: Halálos hálátlanság
Megjelenés: 2013.09.17.
Várható magyar megjelenés:  2014. május 23.
Oldalszám: 384

Idézetek:


Élesben fáj, mint a kígyó foga, Hálátlannak tudni gyermekét. - William Shakespeare
Bizonyos, hogy aki bosszút melenget, az maga tartja sebeit nyitva. - Francis Bacon

Szereplőlista: ...Murder doesn't stop for Thanksgiving.
As the household of NYPSD Lieutenant Eve Dallas and her billionaire husband Roarke prepares for an invasion of family and friends, an ungrateful son decides to stop the nagging from his parents - by ending their lives.
Soon Jerald Reinhold is working his way through anyone who has ever thwarted him in his path to an easy life. Eve is increasingly frustrated in her efforts to cover all the potential victims as Jerald stays a terrifying step ahead.
As the festivities begin, Eve is desperate to identify which victim on Jerald's long list will be the next, so she can stop the killing spree...
Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

ÚJ BORÍTÓVAL:

Népszerű bejegyzés

Archívum

Follow on Bloglovin