Juttassuk be együtt Nïx-t a döntőbe!

Ha szeretnéd kedvenc valkűrünket Nïx-t a fináléban látni, kérlek szavazz rá továbbra is! Itt a viadal végén, már nagy a tét, valamint ne felejtsétek el, hogy a nyereményjátékban is érdemes részt venni!
A további top 4-4 jelöltről itt bővebben.


 
Szavazni ebben a fordulóban szombaton és vasárnap lehet (november 10. és 11.):Innen ismerheted: Halhatatlanok alkonyat után sorozat (Kresley Cole) Először feltűnt: The Warlord Wants Forever (#0.5) 
Természetfeletti státusza: Öröktudó, ős valkűr és párja nincs jövendőmondó félistenő. A valkűr rend tagja.

Állandó lakhelye: Val Hall-kastély, valahol a mocsárban, New Orleans, Louisiana


Szeme aranyszínű, fülei hegyesek, és derékig érő hollófekete haja van. Körülbelül 3000 éves, de úgy néz ki mint egy húszasévei közepén járó szupermodell. Mindenki legkedvencebb és legidősebb valkűrje ő. 

Látnok, és egy kicsit őrült ... na jó, kimondhatatlanul őrült ;)
Nïx eddig másodlagos karakterként szerepelt a sorozat köteteiben, de valamikor a jövőben kap saját könyvet, így Cole rajongói nem menekülhetnek a pöttöm félcédulástól.


Myst megállt egy ajtó előtt, amelyre a következő szöveget festették:
N
ÏXIE TANYÁJA
VIGYÁZAT
NINCS KUTYA, DE NÏXE HARAPÓS
Nïx a maga kombinálós kis fejecskéjével, minden olvasónak örömteli pillanatokat okoz. Elsőszülött valkűr, akinek három szülője közül kettő isten.
Egyesek szerint kótyagos, lökött, ritkán vannak világos pillanatai, de Nïx nem annyira flúgos, mint amennyire annak tetteti magát! Bár örökké zavarodottnak tűnik, semmit sem tesz ok nélkül. Sokkal tisztábban látja a jövőt, mint a jelent. Sokan úgy gondolják, hogy megpróbálja irányítani a jövőbeni jóslataival a harcok kimenetelét. Viszont legalább háromezer éve egyszer sem tévedett.

Nïx kifürkészhetetlen arccal fogadta őket, közben épp hosszú, fekete haját fonta sebesen. Farmer és szűk kis póló volt rajta „Prédára lesek” felirattal.
Imádja a különleges feliratú pólókat, szereti a versikéket, amitől társai a falra másznak, és mint a többi valkűr ő is gyakran sikítozik. Mások által ráaggatott becenevei: Dilinyós Nïx, Furva Klúgos Nïx, Seggfej Nïx... de ezt mind szeretetből kapta. Valkűrtársai Kaszfalap Nïxnek is nevezik, mert sokszor zagyva a dumája, de vigyázni kell vele, mert ördögi humorérzéke van ;)
- Sajna foglalt vagyok, nagyfiú.
- Nem, nem vagy az - szólalt meg Regin.
- Dehogynem - így
Nïx. - Mike Rowe, a Piszkos munkák sztárja hamarosan rá fog ébredni, hogy szeret. - Ábrándosan sóhajtott. -Még az ügyvédeit is megbízta, hogy keressenek meg egy „korlátozó végzés" - ujjaival mutatta az idézőjeleket - ürügyén.
Mindentudó Nïx szeme sokszor ezüstösbe fordult az érzelmektől. Erős teremtmény, mint egy ragadozó, így harc esetén rettentő gyorsan végez ellenfelével.
Ősi ellenségei: a vérfarkasok és a vámpírok (Horda) Kardját mindig a hátán hordja, ha feldühítik szeme ezüst villámokat szór. Izgatottan tapsikol ha felbuzdulást lát :) így nem érdemes kihúzni nála a gyufát.

Besántikált az, elsötétített házba, ahol valkűrök tucatjai fogadták fegyverrel a kézben, egyesek széken, mások a lépcső korlátján tanyázva.


Legfontosabb számukra az erő, a bátorság, no meg a vásárlás, mert hát igen... a valkűr bizony kapzsi nép. S
zeretik a szexis, csinos cuccokat :)
New Orleansba, ahol egy egész Valkűr klán tanyázik Nïx szeret késő éjszaka az utcákon kóborolni. Csodálkozom is, hogy még nem futott össze egyetlen Sötét Vadásszal sem ;) (utalás
Sherrilyn Kenyon Dark Hunter sorozatára)

- Szóval így állunk - kiáltott le egy női hang a tölgyfáról. Most már minden világos!
Mindketten feltekintettek.
Nïx csücsült az egyik ágon, kardja a hátára szíjazva.
- Végig ott voltál fent? - üvöltötte Conrad eltorzuló arccal, az oldalát csapkodva. - És eszedbe sem jutott segíteni!
Nïx felállt, leereszkedett az ágról - mintha csak a járdáról lépne le -, és hangtalanul ért földet.
A Valkűrök tökéletes lények, mert nem kell enniük, hallhatatlanok, és az évekkel egyre erősebbek lesznek. Azonban ők az egyik azon néhány faj közül a Szövetségben, akik belehalhatnak a bánatba. És ha az egyik meggyengül, a többiek is ugyanúgy szenvednek vele együtt, hiszen mindannyian össze vannak kötve egy kollektív erővel. A föld elektromos energiájával táplálkoznak, hatalmas, erőforrássá alakítva azt, amelyet felfokozott lelkiállapotukban, villámcsapás formájában juttatnak vissza. Hattyú szüzeknek, illetve harcos szüzeknek is nevezik őket.
Nix szereti a videojátékokat, és akárcsak a többiek, imád körmöt lakkozni, hiszen ez az egyetlen, amit megváltoztathattak - még ha csak egy rövid időre is - a külsejükön.


- Beszélj a vámpírról, vagy hallgass, galambom. Egyikünk se szívesen tölti itt az időt.
- Beszélek - felelte Nix, tekintetét a démon szarvára szegezve. - De csak ha engeded, hogy megnyaljam azt a kőkemény szarvad.
- Nix! - Regin érdeklődése azonnal visszaváltott a beszélgetésre.
Nix tágra meredt szemmel kiáltott fel:
- Ki mondta ezt? Nem én voltam!
Hóbortos Nïx tudata sokszor nem kristálytiszta. Lázasan hadovál, és pocskondiázza a Szövetséggel kapcsolatos „hogyan csináljuk” könyveket. Legnagyobb félelme az, hogy egyszer meglátja egy valkűrtársa halálát. Azonban koránál fogva ő az egyik legnagyobb és legveszélyesebb ellenfél ha harcról van szó.
Nïx szemvillanás alatt megragadta a pátosz kezét, és apró agyarát kimutatva elmosolyodott. Megkésett felismerés meresztette tágra a démon szemét, ahogy a valkűr megszorongatta a kezét, porrá zúzva a csontjait.
Szavazz Nïx-re ismét! 
Köszönöm :)

Share:

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

„Van egy holttestünk, amely úgy néz ki, mint az egyik nyomozó, egy ház tele hollywoodi hírességekkel, és egy médiagépezet, ami úgy fogja felfalni az egészet, mintha csokoládé lenne.”
#34 Halálos híresség

Megjelent:

Népszerű bejegyzés

Archívum